De Passie Nabij met de Zandtovenaar & Martin Brand

Kampen, Stadsgehoorzaal, vrijdag 14 april 2017, 15:00 - 17:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van De Passie Nabij voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Lizette
Mooie muzikale voorstelling waarin Martin verschillende rollen vervult uit het paas erhaal. Erg mooi om te zien hoe Gert dat omlijst met zijn zandkunst! En hij zingt zelfs ook nog mee. Complimenten voor het koor, had echt soms even kippenvel! De band is ook top.
Marianne
Indrukwekkend mooi gedaan, kippenvelmomenten, prachtige zandtekeningen en zang in een verhaal dat duidelijk verteld werd.

Info

Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats (met uitzondering van Basiliek, Veenendaal)
Enige tijd voor het event ontvang je een e-ticket per email. Hierop staat welke stoelnummers voor jou gereserveerd zijn. De indeling is dan definitief. De toewijzing gebeurt automatisch: (alleen) reserveringen met het zelfde emailadres en dezelfde rang worden naast elkaar geplaatst.

De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver en zanger Martin Brand brengen alle grote thema's rondom het Paasfeest tot leven met bekende liedjes van o.a. Bløf, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Stef Bos en Liesbeth List, maar ook met de klassieke muziek van bijvoorbeeld Bach.

De voorstelling is gebaseerd op het paasverhaal, maar dan in een hedendaagse uitvoering. De prachtige zandtekeningen van de zandtovenaar, de presentatie en zang van de bevlogen Martin Brand, de band die zowel pop als klassiek speelt en het Mission Gospel Choir zorgen samen voor een indrukwekkend visueel muziektheater.