Sela - Dorpskerkentour 2017

Oudewater, Grote of St. Michaëlskerk, woensdag 5 april 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Nelleke
Prachtig, zo ontroerend. Hoe mooi om in zo een situatie God zo groot te maken. Uitzien naar wat nog komen gaat. Maranatha!
Corien
Diep onder de indruk. Prachtig. Wat een bemoediging voor iedereen
Marleen
Een prachtige avond. God naam grootmaken samen met Sela! Wat een feest!
Wilma
Heb genoten, wat een mooie avond!
Elza
Diep onder de indruk het was prachtig!! Zelf opnieuw getroost en bemoedigd door de teksten. Nu ruim een jaar na het plotselinge overlijden van mijn lieve man en papa van de kinderen. Maranatha......wat een dag zal dat zijn!!
Annemiek
Super mooie avond gehad, en wat is Kinga een doorzetter!!
Janet
Voor de eerste keer een concert van Sela bijgewoond. Een prachtig/bijzondere avond. Heb ervan genoten en tevens diep onder de indruk.
Corina
Prachtige avond!
Lenny
Een heel bemoedigende avond. Dit doet mij meer dan veel preken.
Trudy
Ontroerend mooi!!!
Alike
Ik heb intens genoten.Het was zo'n mooie avond!
Cock
Prachtig ! Wat een bijzondere avond ! Temeer omdat we de ochtend erna hoorden dat Kinga voorlopig niet meer zal optreden.
Corina
Een prachtige avond! Mooi om met zoveel mensen de naam van God groot te maken! Van groot tot klein hebben we ervan genoten!
Karin
Geweldig en ontroerend! Vreugde om de vrijheid door Jezus: wat een feest! Verlangend naar Zijn komst waar geen pijn meer zal zijn.
Nelleke
Genoten van deze prachtige avond! Indrukwekkend! En wat fijn dat Kinga erbij kon zijn!
Ine
Mooi hoe 'oude' liederen op een nieuwe en zeer indringende manier worden gebracht. Ontroerend en bemoedigend hoe in de gebrokenheid Gods liefde doorbreekt.

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.