Sela - Dorpskerkentour 2017

Monnickendam, Grote Kerk, zaterdag 13 mei 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Ina
Prachtige avond. Erg van genoten. Fijn dat Kinga er bij kon zijn.
Marjan
Mooie avond. Mooi dat we ook mee konden zingen. De eer ging naar God. Zo hoort het!
Audrie
Een prachtig concert op een geweldige locatie.
Ina C.
Prachtige avond met zang en evangelie en een persoonlijke inbreng van Kinga. Heel mooi samengaan van zang en instrumenten. Ik had dit niet willen missen. (De kerk zag er heel mooi uit mbv de lichten).
Sanne
Prachtig! Genoten!
Neeltje
Ontroerend mooie avond! Gods Geest werd in dit samenzijn ervaren. Kinga ik blijf voor je bidden!
Jaap
Mooie avond,prachtige kerk,goed repertoire en heel mooi dat Kinga er weer bij kon zijn.
Wendy
In een woord Geweldig! Ik voel me gezegend en dankbaar. Respect voor Kinga dat ze vanavond weer heeft kunnen zingen. Dat was echt een verrassing. Prachtig hoe de muziek samenvloeit. Dankjulliewel Sela. Tot gauw in Noord Holland!
Marjolein
Wat een bijzonder mooie avond! Zeer onder de indruk, zeker ook gezien Kinga erbij was, zo knap, zo bijzonder mooi. Indrukwekkend, zowel verstilling maar ook met vreugde meezingen, graag snel weer! veel dank voor de hele band!
Anna
Een prachtig concert!!
Truus Laan
Prachtig! En heel fijn dat Kinga weer mee kon doen.Wat een overgave! Heel veel sterkte meisje!
Francien En Lammert
Een Fantastische avond vol van goede liederen en een Gezegend samenzijn op een prachtige locatie. Voel je gedragen bij het vervolgen van jullie kerkentour.
Liesbeth
Fantastisch samen zingen. Bidden. Heerlijk luisteren naar de prachtige muziek. Heel goed dat het publiek actief erbij betrokken wordt. Door de uitnodiging te gaan staan, het voelde samen één te zijn in Christus ????????????????????????????
Ruud
Geweldig.
Janneke Prins
Erg intens genoten, samen zingen bidden een zijn in christus...hoop dat het liedje van julie miller nog op cd komt, want die heb ik gemist ;)
Annemieke En Paul
Het was geweldig. We hebben genoten van de ingetogenheid en de uitbundigheid. Respect voor Kinga dat ze er gewoon weer stond. Heerlijk om met elkaar te zingen voor God.
Eelkje
Waardevolle avond. De teksten zijn prachtig om stil te worden - dichter bij God te kunnen komen. De Nederlandse taal is daarin belangrijk om te kunnen begrijpen. De muziek instrumenten zijn mooi en gepast bij de liederen. Bijzonder is dat het duidelijk is dat de band een boodschap wil brengen, zonder zelf op de 'voorgrond' te willen staan. Dankbaar dat Kinga er bij mag zijn.
Ben En Annelies
Met Sela weet je, dat je leuke avond tegemoet gaat. Dat is dus ook uitstekend gelukt. Verrassend ook, dat Kinga er ook bij was.

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.