Theatertour Timzingt: Goed Verhaal

Barneveld, Schaffelaartheater, zaterdag 18 november 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jan-Dirk
Dank je wel Tim voor deze geweldige avond. Het is heel lang geleden dat met zowel tranen van de lach als tranen van ontroering in mn ogen zat. En met je kritische spiegel zet je me opnieuw aan het denken. BIJzonder bedankt!
Loutje
Wat weer goed, Tim! Met je scherpe, snelle en intelligente humor wist je ons 2,5 uur te vermaken. Hartelijk dank!
Reijna
Tim, we hebben genoten van de avond. Wat een taalkunstenaar ben je. Goed verhaal, trouwens!
Ina
Wat een heerlijke ontspannen avond voor ons ik zat zo in het verhaal dat ik met de pauze al dacht dat de avond om was maar er kwam nog een vervolg, zo'n mooi begin van mijn weekend ik ben het helemaal met Reijna eens wat een variatie op bv. bijen of kledingstuk en ga maar door ik zou bijna in april weer gaan!
Ida
Het was ontzettend leuk, en een goed verhaal. Vaak hardop moeten lachen!

Info

Wat is er mooier om een goed verhaal te horen als het buiten koud en guur begint te worden? Timzingt neemt je in zijn vierde cabaretprogramma mee naar het huisje van zijn oma waar hij altijd op verhaal kwam. De verhalen van toen doorkruisen de verhalen van nu en Tim komt meer te weten dan hem lief is.

Een avond vol gloednieuw cabaret over vroeger en nu met mooie hilarische liedjes en een ontluisterende blik op dikke ik’s, dunne tailles, relaties, opvoeding en Senseo. Over het maken van je eigen verhaal en over het je eigen maken van een verhaal. En wie bepaalt of het een succesverhaal is? Gewapend met gitaar, piano en ukelele haalt Timzingt verhaal. Een goed verhaal.