Glenn Kaiser & band in concert

Zwolle, Hedon, woensdag 19 juli 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Glenn Kaiser voor nieuwe data.

Info

Blues-legende Glenn Kaiser komt naar Nederland voor 2 unieke concerten! Blues-rock liefhebbers van het eerste uur zullen deze artiest met vele gezichten kennen van zijn werk met de Glenn Kaiser band en, als pionier in de christelijke muziek, als voorman van de Resurrection Band.

Alles komt voor Glenn samen in zijn muziek; zijn songs zijn uit het leven gegrepen, met de blik omhoog. Maar Glenn Kaiser is veel meer dan alleen een artiest. Hij is ook iemand die middenin het harde straatleven van Chicago staat. Als voorganger van Jesus People USA werkt Glenn Kaiser onder de daklozen en andere kansarmen in de miljoenenstad. De verhalen en situaties die hij tegenkomt, zijn herkenbaar voor hem.

Glenn groeide zelf arm op, het is een motivatie voor zijn Blues-muziek. Zo bespeelt hij vol overgave zijn beroemde gerecyclede gitaren.

Samen met zijn band zorgt Glenn ongetwijfeld voor een bijzondere avond waarin een selectie uit zijn rijke repertoire zal langskomen. Zijn komst naar Nederland zal voor zijn vele oudere en jonge fans een weerzien zijn waar ze jaren naar uit hebben gekeken!

Het betreft een concert met staanplaatsen.