Kerst bij Joke Buis

Arnemuiden, Gereformeerde Kerk, donderdag 14 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Joke Buis voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Huib
Prachtig!Verrassend!Vernieuwend!Jullie hebben ons verrasd!
Els
Een prachtig, gevarieerd programma, met oude en nieuwe kerstliederen en afgewisseld met de mooie herinneringen van Joke aan Kerst uit haar kindertijd!
Jeanine
Mooie gezellige avond. Het was veel zitten en luisteren, terwijl ik een praiseavond met veel staan en meezingen had verwacht, dus was even schakelen. Maar verder erg mooi en warm... Een fijne avond om in de kerstsfeer te komen.
Gerrit
Heerlijke kerstavond gehad! Wat een muzikanten.
Grootjans
Wij hebben een onwijs gezellige avond gehad bij het optreden van Joke en haar band! Vrolijk kerstfeest :)
Sandra
Geweldig in 1 woord. genoten
Ea Simson
Vond het geweldig....
Marjolein
Prachtig kerstfeest! Mooie liederen, bijzonder filmpje ook van kerst in de oorlog. Heerlijke brownie! Fijn om met elkaar te zingen en te luisteren. Goede band ook!
Jonathan En Natasja
Was een prachtige avond met mooie originele kerstmuziek. Een aanrader! Joke brengt het heel energiek wat aanstekelijk werkt. Ze brengt het op een leuke ontspannen sfeer. Voor herhaling vatbaar.
Ina Hoebeke
Prachtig! Fris en warm tegelijk. Heerlijk om mee te maken. Joke zingt heel mooi en wordt gedragen door een groep sterke begaafde myzikanten. Het klinkt nog na. Wat een mooie avond waar het publiek zo bij betrokken werd. Dank aan God voor al deze mooie talenten samen!
Elly
Super...erg divers...leuk ook met tussendoor een praatje en verzoeknummers...erg leuk de kerstshow,ik kom graag volgend jaar weer????????
Conny
Het was een mooie avond van kerst met joke buis in arnemuiden. Ik heb genoten. En wat een plezier van joke en haar band. Ook de uitstraling die ze hadden. Het was ook wel wat ik er van verwacht had en mooie kerstliederen.
Ella
Het was geweldig! Enorm genoten van de liederen en de sfeer. Joke zingt met volle overtuiging een genot om naar te luisteren.
Jan
Geweldige avondgehad heb genoten vrolijk kersfeest
Chris En Karen
Leuke avond met mooie nummers. Mooi op elkaar afgestemd, muziek en licht.

Info

Na het succes van haar ‘Johannes de Heer Sessies’ presenteert Joke Buis haar nieuwe album ‘Kerst bij Joke’ met twaalf sfeervolle, bekende en minder bekende kerstliederen. Hiermee doet de zangeres wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek.

In december geven Joke Buis & band een concertreeks die in het teken staat van wat deze kerstliederen speciaal maakt: samen beleven en zingen, genietend van bekende kerstliederen en het zingenderwijs ontdekken van nieuwe. Zoals bij vorige concerten omlijst Joke de liederen met mooie verhalen. Het is kerst bij Joke zoals ze kerst graag viert: met gezelligheid, geborgenheid van het samenzijn en het samen zingen voor God.

Joke vertelt: "We willen deze concerten samen met de bezoekers beleven. Samen zingen, en ons samen verwonderen over het kerstfeest. We kijken er naar uit!"

Het concert kent een pauze, de verwachte eindtijd is ca. 22.05 uur.