Sela - Dorpskerkentour 2017

Assen, Jozefkerk, zaterdag 23 september 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Janneke
Prachtig, mooi en bijzonder!
Aly
Ook Sanne zingt als een engel en Frank is ook vol passie , zo heerlijk om naar te kijken maar alle bandleden zijn toppers!
Petra
Fantastisch en bemoedigend.
Gre
Een ontroerende avond met fijne liederen. Veel zegen gewenst met jullie zang en muziek. Kinga ik wens je de vrede van God toe.
Ans
Mooi programma, de beamer problemen (voor een meegenomen gast die de liedjes helemaal niet kende..) beetje jammer...
Jannie
Respect voor Kinga, dat zij ondanks haar ziekte zoveel mensen bemoedigd door de liederen. Maar ook natuurlijk voor de andere leden. Het was een geweldig concertt!
Ds. Maurits Luth
Opnieuw raakt Sela vaak de kern van het Evangelie; te proeven in veel van hun liederen. De bijna perfecte balans tussen het volop laten staan van Gods grootheid aan de ene kant en aan de andere kant het volop recht doen aan de "kleine" menselijke vragen en gevoelens doet mij denken dat ze niet anders dan biddend hun liederen schrijven. Met oog voor de liturgie van de heiligen die ons zijn voorgegaan weten zij ook de toekomstige generaties goed te doen. Met elk Sela-lied wint de kerk aan nieuwe traditie.
Jeannette
Diep respect voor Kingà, het nieuwe lied.... prachtig! Vrede in je hart.....blijft me heftig raken. Bewondering!!!! Jammer dat de beamer verstek liet gaan maar toch goed opgepakt door de band!!
Nick
Erg mooie avond. Diep respect voor Kinga, maar ook voor het overige van de band! Ondanks de situatie staan ze er toch en hebben wij mogen genieten. :)
Annie
Prachtig en bemoedigend. Diep respect voor Kinga
Gert
Super avond gehad zeer emotioneel ,en van uit het hard ,gestuurd door onze Heer en Heiland
Coba
Wat een geloof, wat een vertrouwen en wat een kracht! Diep respect voor Kinga maar ook voor de andere bandleden. Ze maken het zo mooi, zo intens. Wens ze allemaal zoveel sterkte toe voor nu en de aankomende tijd!
Miranda
Wat een mooie avond we hebben heel erg genoten Wat fijn om zo te kunnen zingen met band En diep respect voor Kinga dat je zoveel pijn hebt toch Gods glorie kan zingen zo bemoedigend en wat een geloof
Rachel & Marieke
Wat was de muziek prachtig, zo puur! Diep respect voor Kinga, je ziet en proeft zoveel van God door haar strijd en moeilijkheden heen! Genoten!
Gerda
Mooie bijzondere avond, genoten van zang en muziek, we zien uit naar de nieuwe cd
Gretha
Bijzonder mooi, ontroerend en bemoedigend!
Ina
Vanavond genoten. .Een waardevolle avond. Respect voor Kingka. Ook de andere leden , geweldig. . jammer dat de beamer verstek liet gaan .
Hendrik
Indrukwekkend en intens! Diep geraakt door de mooie teksten en prachtige klanken. Gods zegen voor jullie!
Rieneke
Vooral het nieuwe lied over verdriet en dan toch vrede in je hart kwam heel heftig binnen. Heel toepasbaar op dit moment voor mij. Heel mooi!!
Klaas
Wat hebben wij een mooie avond gekregen van jullie heel indrukwekkend. Ook dat lied vrede wat kinga, zong en alle respect voor haar dat je deze avond ons gegeven hebt en wenste Gods zegen de komen de tijd .

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.