Sela - Dorpskerkentour 2017

Hulst, Sint-Willibrordus Basiliek, zaterdag 30 september 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marry
Het was een geweldige avond! Mooie, ontroerend nieuwe liederen en ook de meer bekendere! En wat een getuigenis gaat er van jullie uit! Ben daardoor zelf ook weer getroost en bemoedigd. Vooral héél veel sterkte voor Kinga, dat je zo mag blijven geloven en vertrouwen!
Corina
Mooie avond. Bijzonder om met zoveel mensen bij elkaar te zingen en God te aanbidden.
Salina Van Hoof
We waren blij dat jullie richting de Belgische grens kwamen. Enorm genoten van de samenzang. ???? Gods zegen in jullie bediening. De Belgen ????
Hendrikje CV
Opnieuw fantastisch, bemoedigend en zó mooi om met zoveel verschillende mensen bij elkaar God te loven en prijzen!
Jan
Ontzettend genoten van deze geweldige avond. Dat we samen met zoveel mensen Jezus naam groot mochten maken! Bedankt Sela!
Marieke
Enorm genoten, wat was het een mooie avond! Mooie nieuwe liederen! Alle respect voor Kinga!
Pieter
Geweldige avond!!
Wim Meijer
Prachtige avond , laten we biddend om haar heen staan ,dat ze nog lang in ons, en in het midden van haar gezin aanwezig mag zijn, dit geld ook voor de bandleden.
Arianne
Het was een geweldige avond. Prachtige oude en nieuwe liederen gezongen. Fijn dat jullie ook een keer zeeuws vlaanderen aan doen. Beadankt!!
Mirjam
Een bijzonder mooie avond gehad met aanbidding voor onze Schepper en Verlosser. Bewonderenswaardig hoe Kinga de liederen als een getuigenis zingt en wat mooi dat onze toekomst bij de Heere zeker is.
Huib
Voor de pauze redelijk wat onbekende nummers,na de pauze veel bekende.Tip om alle nummers op beamers te projecteren,nu was door het geluid niet alles te volgen.
Jan Verhelst
Het was wederom een prachtige avond waarin we met veel mensen tot Gods eer mochten zingen.
Miriam
Prachtige avond! Ontroerend mooie nieuwe liederen, wat een getuigenis.
Jan
Prachtige avond met goede mix van bekende en nieuwe aanbiddingsliederen. Wat liet Kinga ondanks vermoeidheid en pijn toch een heerlijk en sterk gelovig optreden zien vol van Geest en kracht!! Ik heb gebeden voor een wonder aan haar... Jezus kan alles, dus...
Petra
We hebben genoten! prachtige nieuwe liederen. zin in nieuwe cd ;). Respect voor Kinga! God Zegene jullie!
Edwin Voogd
Het was in 1 woord adembenemend! Allemaal veel Sterkt komende tijd.
Rico Geluk
Het was een prachtige avond tot Gods eer. Veel respect ook voor Kinga en het nummer waarin elke traan een gebed is!
Lau
Een hele mooie avond. Fijn dat Kinga er nog bij mocht en kon zijn. Gaaf ook om alvast previeuws van nieuwe liedjes te horen en samen te zingen. Dankbaar voor de mooie avond en de lieve mensen om me heen
Chris En Karen
Wat een fantastische avond we hebben erg van jullie en de liederen genoten!! Heel fijn dat Kinga er bij kon zijn, ontroerend. Ook bijzonder dat Frans het nog aan durfde, zover van huis. Bedankt voor de mooie avond en heel veel sterkte gewenst en gebeden voor Kinga.
Miranda
Opnieuw geraakt door deze mooie, afwisselende avond!

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.