Martin Brand - Hollandsche Nieuwe

Gouda, De Garenspinnerij, vrijdag 13 oktober 2017, 20:15 - 22:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Martin Brand voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Cin Donkers
Deze reactie stuurde mijn vriendin, die ik de kaartje cadeau heb gedaan over de app: Het was GEWELDIG!! Goede moraal en boodschap maar ook zó gelachen als ik lang niet meer heb gehad. En mooie liedjes. Fantastisch. Dank voor dit mooie kado..! Echt genoten en ook Rein vond t heel leuk!(uitgebreider hoor je nog wel n keer!)
Lianne
Leuke voorstelling. Rake onderwerpen en herkenbaar. Ervan genoten
Jaap Van As
Wat een geweldige avond hebben wij gehad in Gouda! Luchtig, relativerend, diepgaand, ontroerend en bevrijdend... Alles zat in deze show, die onze verwachtingen heeft overtroffen!
Annemarie
Fijne avond gehad.Mooie en rake onderwerpen die hij besprak.

Info

In zijn eerste cabaretprogramma ‘Hollandsche Nieuwe’ laat zanger/theatermaker Martin Brand zich van een ‘nieuwe' kant zijn. En dat hebben we geweten, het publiek was na de try outs zeer enthousiast. Hollandsche Nieuwe is een speelse voorstelling over bestaansrecht vol nieuwe luisterliedjes, hilarische sketches, spontane interactie en verhalen die af en toe ineens de diepte ingaan.

Na enkele hartstilstanden is Martin de oude niet meer geworden. Maar de nieuwe durft hij eindelijk te zijn! Zijn muzikale linker- en rechterhand Henk Doest en Jaap Kramer spelen op verschillende instrumenten de sterren van de hemel en samen laten deze mannen je genieten van een (h)eerlijk avondje muziektheater.