Judith Koedoot: de Erfenis (releaseconcert)

Zwolle, Schouwburg Odeon, vrijdag 13 oktober 2017, 20:45 - 23:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Judith Koedoot voor nieuwe data.

Info

Pianist en singer/songwriter Judith Koedoot brengt in oktober haar eerste solo-album uit: 'De Erfenis'. Haar debuut-album bevat Nederlandstalige nummers die geïnspireerd zijn op het leven van haar vader: Mannes van Essen. Hij was, naast een bijzondere vader, een bevlogen hammond-organist uit de beginjaren van Opwekking.

Judith nam als pianist het stokje van haar vader over en speelde op conferenties van o.a. Opwekking en EVA, maar ook met Ben Ketting (Prinsen & Prinsessen) en solisten als Talitha Nawijn en Gert & Wia v.d. Vijver.

Als liedschrijver heeft ze diverse nummers op haar naam staan in Opwekking en ook schreef ze voor Talitha Nawijn en 'Woorden van Waarde'.

Laat je verrassen door het eigen, unieke geluid van Judith en prachtige composities die ontstonden vanuit haar liefde voor haar vader en wat hij haar heeft nagelaten in het leven. Kom genieten van dit bijzondere release-concert waarin Judith, samen met haar fantastische band (waarin de hammond natuurlijk niet mag ontbreken!), je meeneemt in haar persoonlijke verhaal.