Christian Verwoerd: 'Tussen Egypte en Kanaän' (presentatieconcerten)

Bodegraven, Dorpskerk, zaterdag 27 januari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Christian Verwoerd voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Arjen Van Der Heyden
Heerlijk van genoten. Teksten die om God draaien. Erica je hebt een mooie stem en lieve lach, Christian je zang is mooi hoor. En een compliment aan de band.
Marleen
Was een bijzonder mooie avond. :D Je voelde de aanwezigheid van God.
Henk En Lisette
Super van genoten. Wat een talenten zijn dat en wat komt het binnen. Dit was de eerste keer dst we hun zagen optreden, maar we zijn al aan het kijken waar ze verder optreden en gaan hun zeker volgen. Bedankt voor deze mooie avond.
Gerco
Christian Verwoerd heeft aandacht voor de realiteit van het christenleven. Het is soms een woestijn; droog en gevaarlijk. Anderzijds is het ook niet alleen dat, maar geeft het geloof ook vreugde. Ook dat kwam in het programma terug. De Hebreeuwse liederen waren ook fantastisch. Daarmee onderscheid Christian Verwoerd zich ook wel weer van andere Nederlandse artiesten (hoewel het niet eigen nummers zijn, hij voert ze wel uit!)
Johanna
Een geestverrijkende avond. Prachtige bemoedigende teksten. Ik heb er van genoten.
Gerard En Petra
Het was een hele mooie avond, wat een waarde zit er in je teksten. Het geheel van de avond was mooi en zeker de samenzang klonk geweldig!
Henny Van Der Hoeven
Genóten van deze bijzonder mooie avond! Wat een muzikale talenten zowel zang als band tot eer van God! Teksten die bemoedigen en die we meenemen op “ onze reis” en die ik heerlijk thuis ook nog weer kan luisteren van de CD! Dank jullie wel!
Jaap En Aagje De Jong
Geweldig goeie avond gehad. Vrienden meegevraagd. Ze waren zo dankbaar. Het was echt de moeite waard. Ga door met zingen, musiceren en getuigen van de liefdevolle God van Israël en Yeshua Zijn zoon, de Messias.
Andre & Annelies.
Een fantastische avond met heel veel vreugde maar ook een traan die soms achter de oogleden brande. Tot eer en glorie van Zijn naam, met vele denominaties onder één dak.
Gerda En Leen
We hebben genoten van je luederen Chrstiaan.liederen zo dicht bij Gods Woord met een boodschap,heel fijn.Erica en de muziek waren ook prachtig.we genieten nog na met de CD
Jozina
Wat heerlijk om met zoveel gelovigen samen de reis te maken. Wat een herkenning ook van de aspecten op de reis van Egypte naar Kanaän. Glorie aan God voor jullie toewijding en muzikale/zangtalenten. Alle eer aan Hem Die was en is en komt, de Rots waarop wij staan, Yeshua/Jezus de Messias.
Esther
Hele mooie avond met een mooie bemoedigende boodschap..
Anneke
Ontroerend en bemoedigend!
Maria
Rustgevend en bemoedigend! We werden gezegend.
Rika
Heel mooi om de liederen live te horen. Bedankt Christian& band voor de vertolking van wat er leeft in het vaderhart van God. Het heeft ons goed gedaan.
Ernst En Petra
Een prachtige avond. Geweldig hoe Christian met eenvoudige bewoording zoveel Waarheid kan benoemen. Echt genoten!
Van Wageningen
Bemoedigend en bijzonder. Vooral het thema 'tussen Egypte en Kanaan' en ook door de Hebreeuwse liederen. Goede sfeer, licht, geluid en de band erg goed. We hebben genoten en zouden het andere helemaal aanraden.

Info

Tijdens een viertal concerten presenteert Christian Verwoerd samen met zijn band de nieuwe cd 'Tussen Egypte en Kanaän'.

Als bezoeker wordt je meegenomen op een unieke woestijnreis. Het is het verhaal van een verlost volk dat onderweg is naar het Beloofde Land. De veelzijdige setlist van nieuwe liedjes zullen je bemoedigen en aansporen op je levensreis met God.

Het betreft een concert met zitplaatsen. Het programma kent een pauze, de verwachte eindtijd is 22.15 uur.