Pasen met Sela - God van leven

Gorinchem, Grote Kerk, vrijdag 16 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Martsen
Fantastisch genoten van de samenzang! Respect voor de 'nieuwe' zangeressen, wat een geluid, prachtig. Bedankt dat jullie je talent inzetten voor Hem.
Andrea
Ontzettend mooie avond was het. Bemoedigd en vertroost weer thuis!
Linne
Fijn zo bij elkaar. Maar het is te netjes, te veel samenzang, te veel liederen van andere, te weinig van Sela zelf dus;), te veel zangers (of het geluid stond te hard)....heel eerlijk, ik ga niet meer en niet was niet m’n eerste keer, maar samen Hem aanbidden is goed!!
Jolanda
Het was een prachtige avond! God zij alle eer! Amen!
Teunie
Hartelijk dank voor de mooie avond, een avond tot Gods eer!
Denise
Was me eerst keer om sela in het echt te zien super avond gehad
Bert
Indrukwekkende mooie avond, genoten!
Karin
Prachtig, we hebben genoten!
Willeke
Hele mooie avond...
Monique
Het was een geweldige avond ter ere van Hem! Sela dank hiervoor! Prachtig gezongen zangers zangeressen muzikanten! Zijn liefde was voelbaar.
Marga
Ons jaarlijkse "uitje" waar we altijd erg naar uitkijken. We hebben weer genoten! Muziek, licht, stemmen, programma: alles was een prachtig geheel. De liederen blijven nog lang naklinken in ons, dit weekend! Veel zegen toegewenst!
Nelleke
Heel mooi, ik zal er nog lang van nagenieten! Prachtig en bemoedigend dat we in het hart van Gorinchem Hem mogen prijzen en aanbidden!
Ryanne
Het was een prachtige avond! Mooie muziek, prachtige instrumenten en een prachtige kerk! Wat is het prachtig om zo met elkaar het paas evangelie te mogen gedenken!
Lieneke
Fijne aanloop naar pasen!
Mathanja
Het was een prachtige waardevolle avond! Voelbaar mee naar Golgotha en daarna richting de opstanding! Alle eer aan HEM! ondanks dat we alleen maar zicht op de zijkant/achterkant hadden;-( Maar daardoor meer gefocust op de liederen!
Maartje
Bedankt! Mooi ook dat jullie de oude hymn 'stricken smitten and afflicted' hebben vertaald, en 'daar is kracht in het bloed' zo mooi hebben vertolkt! De liturgie van de avond vind ik altijd mooi bij jullie, ook omdat er veel verschillende kerkvormen in samen komen. De minuut stilte vind ik altijd erg indrukwekkend en zet me weer stil, écht stil. Soli Deo Gloria. Zo stonden jullie op het podium. :D
Peter
Heel indrukwekkend. Geweldige muzikanten, zangeressen en zanger.
Celaine
Het was een geweldige avond!
Diana
Onze eerste keer. Maar dit gaat zeker herhaald worden. Wat een fantastische avond en Sela jullie zijn geweldig. Onze favoriet was " geen zorgen Alle eer aan Hem
Marianne
In een woord geweldig om met zoveel mensen God te mogen aanbidden met zingen

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.