Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 24 maart 2018, aanvang 20:15 uur. Locatie: Bonfire in Dordrecht.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.6

Fantastic !!
Tom

Prachtig concert! Geweldige muzikanten en Matthew Ward natuurlijk die supermooi kan zingen! Het was een gezegende avond!
Koos en Marieke

Wow wow wow.... meer zeg ik niet.... nog steeds speechless
Wim van Kuik

Het was super mooi, heel bijzonder om mee te maken. Een van de mooiste concerten die we de laatste jaren bezocht hebben en zijn bijzonder geraakt door de boodschap. Wat een zeggingskracht hebben de liederen! Alles was goed, muziek, geluid, match van stemmen, locatie. De stem van Matthew is nog net zo mooi als vroeger. Kortom, we hebben genoten!
Art & Emmy

Waanzinnig mooi dit. Matthew, tja ik ben al jaren fan die kan bij mij niet stuk. De muzikanten waren zeer goed. En de zangeressen Elise en Eveline, wouw.... Ik werd weer helemaal terug gebracht naar de tijd van 2cnd Chapter. Vooral de nummers Vooral de nummers Mansion Builder en Wich way the wind blows waren waanzinnig mooi. Ik heb echt op en top genoten van dit intieme concert.
Arjan

Geweldig fijn om erbij te zijn, samen met m'n vier kinderen (die min of meer met Matthew's songs zijn 'opgegroeid'). We hebben ervan genoten: een ontspannen Matthew, die met onverminderd krachtige (en zuivere!) stem een boodschap van hoop en vertrouwen op God bracht. Mooi ook de toelichtingen bij de teksten van de songs, met humor en fijngevoeligheid. 'To the King' en 'Bring me to the cross' en ook Psalm 61 maakten indruk. Dank ook aan JP en Henk Doest voor de enthousiaste muzikale begeleiding!
Arlan

Dit was weer enorm genieten. Wat een prachtige stem en een prachtig persoon. Uitstekende begeleiding door band en zangeressen. Sommige songs namen je mee naar de tijd van Second Chapter of Acts: de kwaliteit en uitvoering van die songs benaderden zeker de originele uitvoering! Super concert!
Bert

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018