Trinity: The In Between - Nederland Tour

Groningen, Stadskerk VBG, zaterdag 6 oktober 2018, 19:45 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Elma
Was super leuk!!
Xio
Het was een feest
Maria
Zoals altijd bij Trinity, wat wordt je vrolijk van de muziek en de bandleden. Muziek voor iedereen, van (heel) jong tot oud. Bijzonder om dit te beleven!
Lydia
Superleuk programma, veel enthousiasme, veel nieuwe tracks, hele gave avond.
Marjan
Het was weer een feest! Mooie muziek, heerlijke sfeer. Wat een muzikaliteit! Heerlijke avond gehad.
Harold
Zoals eerder genoemd was het echt een feest! Zowel de bandleden als het publiek, waaronder ikzelf, genoot zichtbaar!
Anthe
Gezellig feest! Leuk hoe Trinity zn eigen muziek steeds blijft vernieuwen. En leuke gastartiest die met ze meespeelt! Leuk ook om de mannen achteraf te kunnen spreken want ze begeven zich altijd onder de gasten na het optreden.
Winters
GEWELDIG!!
Michael
Weer ontzettend genoten! Wat een muziekanten en een gezellig feest met elkaar!
Sancha
Ik had een vriendin mee die Trinity niet kende, zij vond het ook hele mooie muziek. We hebben een mooie avond gehad met mooie muziek gemaakt door mooie mensen verbonden met God.
Karolien
Super gaaf! Ook het voorprogramma van Claas Jambor was erg mooi. Kortom, zoals altijd bij Trinity: het was weer een feestje.
Gonda
Geweldig! Wat een feest! Het voelde echt als 1 grote familie!!
Jolanda
Heel erg leuk!! Wat een muziek! Een feest :-)!!
Elsbeth
Fantastisch!
Anneke Assies
Geweldig genoten. Wat een enthousiasme en wat een prachtig muziek.

Info

Het betreft een concert met staanplaatsen. Vanaf 19.45-20.15 uur kun je genieten van een voorprogramma met singer-songwriter Claas P. Jambor.

Het is een bijzonder en spannend jaar voor de mannen van Trinity. Met het verhaal van hun nieuwe album “The In Between” trekken ze langs vele grote Europese festivals. De tour wordt gepast afgesloten met 7 feestelijke concerten in Nederland.

Leadzanger Elbert: ‘In dit album verkennen we wat echt belangrijk is in het leven. Stoppen we met zeker moeten weten. Leren we het mysterie omarmen. En ontdekken we dat God ons roept om op trektocht te gaan. Het leven is een reis, een groot 'In Between’ op weg naar huis'.

Dit najaar kun je met de band een knalfeest bouwen als ze in vol ornaat, met hun nieuwe show en vol van hun 'World Tour-verhalen' langs verschillende (pop)podia in Nederland trekken.

Kom luisteren en meezoeken naar ‘The In Between’, ontmoet de jongens na het concert bij de cd-tafel en laat meteen het spiksplinternieuwe album signeren.