Reserveer nu voor There is more, Martin Brand en Seraph!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op donderdag 18 oktober 2018, aanvang 20:30 uur. Locatie: Theater aan de Slinger in Houten.

INFOUITVERKOCHTSERVICE

Dit event is helaas uitverkocht. Er is geen wachtlijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

EMAILADRES:

Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit programma krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

Tijdens deze verrassende theateravond neemt Marco van der Straten je mee op avontuur, op zoek naar antwoorden op een belangrijke vraag: hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? In het theater vertelt hij verhalen én ontvangt hij gasten die hij sprak voor zijn nieuwe boek 'Als ik in de hemel kom', dat in oktober verschijnt. Met live muziek door Miranda de Vlieger (zang) en Bas Nijhuis (gitaar). Tijdens het programma neemt Kinga Bán het eerste exemplaar van het boek in ontvangst.

‘Als ik in de hemel kom’ verrast, zet je stil én daagt je op een toegankelijke manier uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven?

Marco interviewde mensen die over de hemel en eeuwigheid hebben nagedacht. Sommigen als theoloog, anderen omdat ze ernstig ziek zijn of een kindje hebben verloren. Hij sprak speciaal voor Als ik in de hemel kom onder meer met Kinga Bán, prof. dr. Willem Ouweneel, Martine Vonk, ds. Arie van der Veer, David en Martine Onnekink, Johan Wiesenekker en ds. Paul Visser.

“Als we aan deze kant onze ogen sluiten, zegt Jezus aan de andere kant tegen ons: ‘je slaapt, word wakker, sta op’. En dan halen we nieuwe adem.” - Kinga Bán.

‘De hemel is heel dichtbij, als een deur die je doorgaat. In een oogwenk.’ - Paul Visser

‘Het enige dat je kunt zeggen is dat we dan met Jezus zijn; de rest is vrome fantasie.’ - Willem Ouweneel

“Als ik Jezus ontmoet hoop ik dat het genoeg is dat ik zoals Petrus zeg: ‘U weet het toch, ik heb U lief.’” - Arie van der Veer

Het programma kent geen pauze, de verwachte eindtijd is 22.00 uur.

Over Marco
Marco van der Straten vertelt graag hoopvolle verhalen. Dat deed hij eerder in zijn boek ‘Ik val niet uit zijn hand’ en tijdens een voorstelling in 2017 met Matthijn Buwalda. Marco is hoofdredacteur van EO-magazine Visie.

TrueTickets
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018