Kinga Bán: U weet het toch?

Houten, Lichtboog, zaterdag 1 december 2018, 20:00 - 21:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Erna
Indrukwekkende, prachtige avond met een fantastische zangeres! Een krachtige, moedige en tegelijkertijd kwetsbare vrouw die mensen weet te raken. Bijzonder!
Elien
Prachtig concert, ik kreeg kippenvel bij sommige liederen. Bedankt Kinga!!
Hetty
Geweldig Professionele zang en begeleiding en heel persoonlijk verhaal door Kinga! Prachtige getuigenis!
Irene
Ik voelde het hart van Petrus, maar ook die van Kinga en mijzelf kloppen. Jezus was erbij en dat hebben we ervaren!
Dolinda
Het was prachtig met veel beleving erin en gevoelig gezongen.
Esther Van Voorst- Vreugdenhil
Kinga je zei dat je niet veel meer voor anderen kan doen...maar wat jij ons allemaal meegeeft is zo ongelooflijk veel!! Dank daarvoor!
Stefanie
Wat een heerlijke avond, heb genoten van de prachtig rakende liederen en wat een mooie lijn heb je getrokken met Petrus. Kinga wat ben je toch een sterke vrouw! Dankjewel voor deze avond en ik wens je Gods zegen toe met je gezin, je familie/vrienden en Gods sterke kracht voor de volgende mooie avonden. Liefs
Angela
De mooie stem van Kinga galmt nog na in mijn oren evenals de prachtige muzikale begeleiding. Wat een bijzondere band barstensvol talent! Kippenvel...
Joke
Het was een mooie en ontroerende avond! Ja en herkenning in Petrus. Ja, maar Heer maak mijn woorden waar. Bedankt voor de mooie gesigneerde cd en dvd!
Gerda
Wat hebben we weer genoten van de prachtige zang van Kinga en de super mooie begeleiding van de muzikanten. Kinga blijft een bijzondere vrouw met mooie verhalen en haar vertrouwen op haar Hemelse Vader. Ontroerend....
Ruben Noordam
Prachtig optreden.
ASTRID
GEWELDIG INDRUKWEKKEND CONCERT !
Folkedina
Het was een ontroerende en kwetsbare avond, waarin Jezus centraal stond. Kinga had een prachtige getuigenis van kracht in zwakheid. Het is bemoedigend om haar zo te zien zingen. petje af! Het was een zegen om mee te mogen maken!
Francis En Sandra Van Der Grijn
Wat een geweldig optreden! Genoten “VANDAAG”. Prachtige teksten en een geweldige mooie stem van go(u)d.
Miriam
Het was fantastisch.
Anne
Prachtig.
Cock
Indrukwekkend mooie avond. Prachtige liederen, mooie boodschap, geweldige muzikanten en fantastisch gezongen door Kinga. Dit in combinatie met haar situatie raakte diep.
Jenny
Wat een mooie, indrukwekkende avond. Ik ben geraakt door de puurheid van de zang van Kinga. Wat ben ik bemoedigd door de inhoud van de liederen. En wat een top muzikanten.
Klaas En Lia Budding
Geweldig ontroerend mooi. Met gevoel, realiteit en geloof. We hebben genoten en gehuild. Dankbaar voor dit geweldige concert. Ook dank aan de begeleiding. Hoe bekende liederen in een andere context een heel andere betekenis krijgen.
Hanna
Wat een mooi team:zang van Kinga, muziek van de 3 mannen. Hartelijk dank voor de mooie avond en alle eer aan onze Here.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.