Sela - Huis van vrede

Zaterdag 20 april 2024, 15:00 - 17:15 uur

Gorinchem, Grote Kerk

Sela - Huis van vrede

Gorinchem, Grote Kerk, zaterdag 20 april 2024, 15:00 - 17:15 uur

Reacties van bezoekers

Martin
Het was weer helemaal geweldig. Na woensdag al geweest te zijn in de Maranathakerk in Eindhoven (wat ook geweldig was) vroeg ik me af of mn dochtertje het ook leuk zou vinden en ja vond t ook geweldig en lekker meegezongen. Tot september in Limburg weer en Gods zegen!
Marja
In één woord: geweldig en bemoedigend. Ik heb genoten. Heerlij om met zoveel mensen in een mooie oude kerk te zingen tot eer van Zijn Naam. En om.gewoon lekker te luisteren naar (nieuwe) liederen.
Joni
Met tranen geroerd. Zo ontzettend mooi en met velen te zingen ter ere van God. Het biedt weer nieuw hoop voor de toekomst. Dank Sela!
Gertine
Wat een intense, leerzame, prachtige en bemoedigende middag was het samen met mijn dochter???? Gods zegen en dank Sela!
Krullenbol
Was weer een heel mooi concert, vandaag voor het eerst met onze meiden geweest die zijn 8 jaar oud en wat hebben ze genoten. Heerlijk om mee te zingen en die mooie teksten, prachtig.
Elene
Het was zuiver en heel mooi
Sandra De Paus
Heel mooi concert en heb van genoten om met zoveel mensen te mogen zing en aanbidden voor god onze vader ,bedankt sela .
Karoline
Genoten…Het was weer Geweldig mooi ???????? en erg bemoedigend… het geeft weer hoop voor de toekomst

Info

Liever één dag bij U
in dit huis van vrede,
dan duizend dagen leven
zonder uw liefde, Jezus.

In januari verschijnt het nieuwe Sela-album Huis van vrede. In psalm 84 schrijft de psalmist: “Beter één dag in uw voorhoven dan duizend dagen daarbuiten.” De tempel, met haar voorhoven, was in het Oude Testament de plek waar de hemel de aarde raakte. Een plaats van heilige ontmoeting, een plaats van vergeving en verzoening.

Sela trekt van van maart tot mei het land door met de nieuwe liederen van dit album, aangevuld met Sela-klassiekers die iedereen kent. De band nodigt je uit: “Huis van vrede is voor ons een album met liederen waarin we met elkaar het verlangen uitzingen naar rust, heelheid, vrede en je geliefd weten. Uitingen van ons - soms onbewuste - verlangen naar God. Samen schuilen in zijn huis, rusten aan zijn voeten. Wij hopen dit ook te kunnen ervaren bij de concerten.”