Dayna Kurtz & Robert Maché

Gouda, De Gouwekerk, vrijdag 22 november 2024, 20:30 - 22:30 uur

Info
Tickets
Contact

Op 22 november ontvangen we een grote artiest op het podium van De Gouwekerk; de Amerikaanse singer-songwriter Dayna Kurtz. Deze eigenzinnige singer-songwriter brengt een mix van folk, americana, jazz en blues!

Dayna Kurtz is een echt podiumdier. Ze staat al jaren vol passie op de planken met haar rake, krachtige en intense nummers. Haar nummer 'Love Get's In The Way' werd al snel razend populair in Nederland en daarom blijft ons land bijzonder voor de zangeres.

Haar persoonlijkheid is al even krachtig als haar stem, waardoor elk optreden van Kurtz een intense ervaring is. Bovendien maakt ze altijd indruk met haar geweldige gitaarspel.

Dayna Kurtz trad op met grootheden als Elvis Costello, Richard Thompson, Rufus Wainwright, BB King en Norah Jones. Tijdens deze tour staat ze ook niet alleen op het podium, want ze speelt haar nummers, en enkele van zijn nummers, met niemand minder dan gitarist Robert Maché.

Laat je omver blazen door de stem van Dayna Kurtz in de prachtige ambiance van De Gouwekerk en mis deze avond niet!


Data en locaties

Dayna Kurz

Deze eigenzinnige singer-songwriter van Amerikaanse afkomst brengt een mix van folk, americana, jazz en blues!



Uitgelicht

The Bowery: All You Weary-Tour

The Bowery gaat vergezeld van een band met topmuzikanten de theaters in. Je ziet The Bowery, je hoort Nashville. Nog 18 concerten!

Kirnev Family Band

De Kirnev Family Band komt oorspronkelijk uit het zuiden van Moldavië. Alle leden van deze groep zijn professionele muzikanten die conservatorium zijn geschoold. 'Van jongs af aan hebben onze ouders ons de liefde voor muziek bijgebracht en op het pad geleid om God te dienen'.

Christmas Dinner Concerts met The Bowery en Elise Mannah

Na het grote succes van eerdere jaren keren The Bowery & Elise Mannah terug op het podium voor een onvergetelijke avond in een nieuwe ambiance met allure; De Gouwekerk in Gouda!

Sam Baker

De liedjes van Sam Baker weten vaak mensen tot tranen te roeren en laten je zeker niet onbekommerd. Op 25 januari laat is Sam te horen in de unieke ambiance van De Gouwekerk. Dat belooft wat!

Laatste kaarten: Kerst met Sela

Samen loven we God met een mix van nieuwe en vertrouwde Sela-liederen, aangevuld met bekende kerstklassiekers.



Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833