De Kracht van Rust met Mirjam van der Vegt

Online, webinar, maandag 25 november 2024, 20:00 - 21:30 uur

Info
Tickets
Contact

Voel je dat je altijd maar doorgaat en nauwelijks tijd hebt om stil te staan en te rusten? Voor wie hard werkt is goede rust cruciaal voor een gezond leven. Stap uit de bubbel van gehaastheid en gun jezelf de ruimte om weer te dromen. Tijdens dit inspirerende webinar, met Tearfund-ambassadeur Mirjam van der Vegt, ontdek jij hoe je kunt leven vanuit rust.

Mirjam deelt krachtige verhalen over veerkracht, opgedaan tijdens haar reizen door Afrika met Tearfund. Jij krijgt praktische tools om direct toe te passen in je drukke leven: Wat is genoeg voor jou? Hoe vind je jouw tempo en richting terug?

Gratis toegang en welkomstgeschenk

Het boek ‘De Kracht van Rust’ (in 2021 verkozen tot het beste spirituele boek) krijg je gratis als jij donateur wordt van Tearfund, samen met gratis toegang tot het webinar.

Meld je vandaag nog aan als donateur!

Reacties van eerdere deelnemers:

'Het was inspirerend en tegelijk heel concreet en toepasbaar. Een avond met een mooie mix van lessen uit het boek en de verhalen vanuit het werk van Tearfund.'

'Het heeft me aan het denken gezet hoe ik in het leven sta en hoe ik rust weer kan hervinden.'

'Een webinar van twee uur leek me wat lang, maar het had nog wel een uurtje langer mogen duren...'

'Prachtig om vanuit verhalen te ontdekken.'

Waarom organiseert Tearfund dit webinar?

Tearfund gelooft in het herstellen van de vier relaties: met jezelf, je omgeving, God en de schepping. Dit webinar draagt bij aan het herstellen van de relatie met jezelf. Door te werken aan een betere basis ontvang je niet alleen meer rust en vreugde in je eigen leven, maar ben je ook beter in staat om er voor anderen te zijn. Zo help je mee om mensen op te laten staan uit armoede en onrecht, en draag je bij aan een rechtvaardigere wereld.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Het is tijd om jouw levenslust opnieuw aan te wakkeren!


Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt is momenteel werkzaam als schrijver, spreker en (stilte)trainer. Haar boek 'De Kracht van Rust' werd in 2021 gekozen tot het beste spirituele boek.



Uitgelicht

Levenslust met Mirjam van der Vegt

Ontdek hoe jij het vuur in je leven weer aanwakkert!



Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833